Den Bayerd

Wij hopen jullie allen weer

te mogen verwelkomen

op ons terras! 

We staan met lekkers van onze bakkerij,

heerlijke warme én ook koude dranken en verse soep!   

Kom kennismaken met

ons café en onze bewoners! 

We zullen jullie met plezier ontvangen!

 
Onze openingsuren vindt u hier.
 

Zomercafé Den Bayerd is een initiatief met een sociaal-maatschappelijke opdracht. Personen met een handicap – die leven in dorpsgemeenschap WIDAR – baten het café uit onder begeleiding van een medewerker. Dit team gaat de uitdaging aan om service en kwaliteit te bieden.

U vindt in ons assortiment zoveel mogelijk biologisch-dynamische producten van eigen oorsprong.

U kan bij ons genieten van heerlijk gebak en koekjes uit de Widar-bakkerij.

De feestzaal DEN BAYERD kon men tot op heden ook huren in het weekend voor feestjes, trouwfeesten, babyborrels en etc.

Nu hebben we besloten om met de verhuur van deze zaal te stoppen.

We zijn momenteel bezig met renovatiewerken achter DEN BAYERD voor een nieuw huis, nl. huize Yggdalir. De focus ligt nu op de verdere afwerking van huize Yggdalir in Wortel Kolonie. Het dak van de nieuwbouw is onder de pannen. Fase 3 van de nieuwbouw, het sluitstuk rondom het binnenplein wordt nu aangepakt. Maar om deze derde fase te kunnen realiseren, moest het oude sanitaire gebouw van de feestzaal afgebroken worden en op een andere plaats weer opgebouwd. Een nieuwe keuken voor den Bayerd en Yggdalir samen, wordt ingericht.

Huize Yggdalir zal uiteindelijk onderdak bieden aan onze zorgbehoevende bewoners en oudere bewoners. In aansluiting hiervan is er dus besloten om géén feesten meer toe te laten.

Maar…we zijn wél gestart met de voorbereiding om het zondagscafé uit te werken tot een thee-koffie-huisje, maar dit is een idee dat nog verder gevormd moet worden.