Rondleidingen

Wil je graag eens ter plekke komen om het reilen en zeilen van Widar te ontdekken? Dat kan! Widar organiseert verschillende rondleidingen. Dit doen we op de opendeurdag maar ook doorheen het jaar. Zie onze bijgevoegde poster voor meer info.

De eerstvolgende rondleiding op Widar zal het werk in Wortel Kolonie in de kijker zetten. De rondleiding zal doorgaan op woensdag 19 juni van 10u tot 12u. Er is een mogelijkheid om erna te genieten van een boerenlunch met de (h)eerlijke producten van Widar. Inschrijven kan via: winkel@widar.be

WidarPosterRondleidingen

Wil je graag met een groep vrienden, collega's of klas een rondleiding volgen? Ben je geïnteresseerd in een bepaald werkgebied en wil je hier graag meer over weten?
We bieden verschillende drank en eetmogelijkheden aan die de rondleiding tot een smakelijke ervaring laten worden. Vul onderstaand formulier om te vragen wat de opties zijn.

Aanvraag rondleiding

Naam(Vereist)
Vertel ons wat je verwachtingen en vragen zijn. Ook is het voor ons handig om te weten van welke organisatie/bedrijf/... de aanvraag komt.

Mensen met een beperking een zo normaal mogelijk leven laten leiden …

— Rudolf Steiner